Team Nora

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /var/www/fs3/38/teamnora/public_html/includes/menu.inc).

Lillin huikea muutos kahden pienen lapsen arjessa

Reilu kolme kuukautta sitten tein päätöksen. Päätöksen siitä, että elämäntapani menisivät remonttiin. Jatkuva tekosyiden keksiminen liikkumattomuuteen ja herkkujen mutustelu saisi loppua. Päätin palkata avukseni personal trainerin. Halusin, että henkilökohtainen valmentaja ymmärtäisi sen hetkisen elämäntilanteeni; kahden pienen lapsen äitinä minulla ei olisi mahdollista käydä salilla kuutena iltana viikossa. Lisäksi haluaisin syödä samaa ruokaa muun perheen kanssa, en siis punnita ja valmistaa erikseen omia ruokia. Halusin, että voin lähteä perheeni kanssa ravintolaan syömään ja silloin tällöin istua sohvalla ja syödä karkkia, kohtuudella. Kolmantena ja ehkä jopa tärkeimpänä kriteerinä pidin henkistä valmennusta. Päästähän se kaikki lähtee!

Hetken selailtuani eri vaihtoehtoa, löysin Noran. Nora vaikutti sopivalta. Päätin ottaa heti häneen yhteyttä. Sovimme tapaamisen ja hän todisti jo ensi tapaamisella, että hän täyttää kaikki ne odotukset, mitä valmentajaltani toivoisin.
Siitä tapaamisestamme alkoi yhteistyömme. Esitietolomakkeen täytettyäni, laadimme Noran kanssa realistiset tavoitteet minulle ja suunnitelman niiden toteuttamiseksi.
Päällimmäisenä minulle jäi mieleen Noran lause: "pienin askelin kohti suurta muutosta." Tämä lause on osoittautunut todeksi tämän matkan varrella. Pala palalta, askel askeleelta olen laittanut elämäntapani uusiksi Noran avustuksella.
En voisi olla kiitollisempi niistä kaikista tsempeistä ja neuvoista, mitä olen häneltä saanut.
Itse treeneissä tsempataan loppuun asti hyvällä fiiliksellä ja otetaan kaikki tehot irti. Myös treenien ulkopuolella ollaan yhteyksissä ja käydään läpi fiiliksiä ja mahdollisia mieltä askarruttavia asioita.
Nora näkee ihmisen kokonaisuutena, ottaa huomioon fyysisen ja henkisen puolen. Hänen kanssaan tulee tunne, että hän välittää, vilpittömästi.

Nyt reilu kolmen kuukauden jälkeen, 11 kiloa kevyempänä, en voisi olla tyytyväisempi, että aloitin yhteistyön Noran kanssa.
Elämäntapani ovat menneen täysin uusiksi. Olen oppinut oivalluksen kautta liikunnan ja terveellisen ruokavalion merkityksen hyvinvoinnissani.
Olen oppinut kuuntelmaan itseäni, pysähtynyt tarkastelemaan toimintaani ja tekemään valintoja hyvinvointini eteen.

Ja kyllä, syön edelleen herkkuja, mutta vain silloin tällöin ja maltilla!
 

Menossa mukana