Team Nora

Personal Training

Maksimaaliset tulokset - minimiajassa

Personal Training on yksilö- tai pienryhmävalmennusta. Sinun tavoitteesi on minun tavoitteeni. Ohjaan ja tuen projektiasi, oli se sitten laihduttaminen, elämäntapamuutos, voiman lisääminen, terveellinen ravinto tai energinen ja hyvinvoiva elämä.

Otan asiakkaan huomioon aina kokonaisuutena. Treeniohjelma suunnitellaan arkeesi sopivaksi ja ruokavalio tukee treenejä - näin saamme aikaan mahdollisimman nopeita ja näkyviä tuloksia. Keskitymme myös mielen treenaamiseen ja rauhallisen, tasapainoisen olon löytämiseen.

Valmennukseen voi hakeutua kokenutkin kuntosalitreenaaja, jos vanha ohjelma ei enää tuota haluttuja tuloksia. Laadin tavoitteitasi tukevan ruokavalio ja lisäravinnesuosituksen sekä treeniohjelman, jota noudattamalla saavutat maksimaaliset tulokset minimiajassa.

Intohimoni on parantaa sinun elämänlaatuasi ja haluan, että sinä viihdyt kehossasi. Teen työtäni suurella sydämellä ja olen läsnäoleva valmentaja. Haluan tarjota yksilöllistä ja intensiivistä valmennusta, joka vie sinua kohti omaa tavoitettasi ja unelmaasi.

Kuinka päästä alkuun?

Aloitamme yhteistyön kartoittamalla alkukunnon, tavoitteen ja taustatiedot. Niiden pohjalta laadin ohjelman. Ensimmäinen kerta käytetään tutustuen toisiimme ja ohjelmiin. On tärkeä tietää, miten ruokavalion ja ruuanvalmistuksen saa toimimaan vaivattomimmin.  Opastan myös liiketekniikat salilla. Haluan, että jokainen asiakkaani treenaa annetut liikkeet oikeilla tekniikoilla, jotta saavutetaan tuloksia siten, että mikään paikka ei hajoa väärän tekniikan takia.

Tämän jälkeen erityisen tärkeää on, että treenaamme yhdessä mahdollisimman usein. Suositeltava treenimäärä kanssani on 1-4  kertaa kuukaudessa tai useammin. Pääsääntöisesti treenaamme kuntosalilla, mutta myös aerobiset harjoitukset ulkona tai liikuntahalleissa on mahdollisia, esim. porras- ja mäkitreenit ovat tehokas tapa harjoitella aerobista kuntoa ja parantaa jalkojen lihaksistoa. Yhteisiin tapaamisiin laadin treenin aina ohjelmasi ulkopuolelta, jotta saat treeneihin vaihtelua.

Pyrin saamaan jokaisesta asiakkaasta irti kunnon mukaisen maksimitehon. Kannustan suorituksissa menemään oman mukavuusalueen ulkopuolella. Se palkitsee, ja huomaat nopeasti, miten kuntosi paranee ja jaksat joka kerta hieman enemmän. Yhteistreeneistä saat huiman annoksen treenioppia ja uutta virtaa. Niiden jälkeen on aina helpompi pysyä laatimassani ohjelmassa ja treenata kovaa myös yksin. Tapaamiset ovat monesti myös hyvin terapeuttisia. Valmentajan ja asiakkaan suhde on ehdottoman luottamuksellinen!

3 kk Etävalmennus

Online-valmennus on hyvä vaihtoehto, jos asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella, mutta haluat tehdä kanssani yhteistyötä oman tärkeän tavoitteen saavuttamiseksi. Online-valmennuksessa pidetään yhteyttä sähköisesti ja edistymistä raportoidaan paino check -kaavakkeella ja kuvilla. Näiden perusteella päivitän ohjelmia tarvittavaan suuntaan. Online-valmennus pitää sisällään Best Shape -työkirjan ja jumppa DVD:n, jossa opastan liikkeitä kuvin ja videon avulla. Tutustu www.bestshape.fi ja tykkää Facebookissa Best Shape:sta.

Online-valmennus sisältää henkilökohtaisen treeni- ja ravinto-ohjelman.

Ravinto- ja treeniohjelmat

Räätälöin myös pelkkiä ravinto- ja treeniohjelmia.  On aina hyvä muistaa, että ilman oikeaoppista ravintoa ei saavuteta haluttuja tuloksia. Paras lopputulos tulee, kun syöt säännöllisesti ja terveellisesti, liikut säännöllisesti ja intensiivisesti, unohtamatta lepoa ja stressivapaata elämänasennetta. 

Ravinto ohjelma + 1 kk Konsultointi ja ohjelman päivitykset 150 eur 

Treeniohjelma 120 eur 

Kaveri- ja pienryhmävalmennus

Ohjaan treenejä myös pienryhmille, jos haluat treenata yhdessä ystävän, puolison tai työkaverin kanssa. Pienryhmävalmennettavat saavat henkilökohtaisen ravinto- ja treeniohjelman. Sopiva ryhmäkoko on 2-8 henkeä.

Yritysten kanssa aloitan valmennukset aina yhteisellä luennolla, jossa käyn läpi kokonaisvaltaisen valmennustyylin merkitystä ja sitä, kuinka ravinto, liikunta ja mielenrauha ovat avaimia pysyviin elämänmuutoksiin.

Räätälöin valmennuspaketin aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää!

Loistava vaihtoehto myös lahjaksi henkilökunnalle!

Missä treenit käytännössä pidetään?

Yhteistyö saleina toimii:

Gb Gym Roihupelto- Pulttitie 17. Sisäänpääsymaksu 10 eur

Motivus Ruoholahti- Kauppakeskus ruoholahti 4 krs. Sisäänpääsymaksu 10 eur

Muut:

Töölö Gym- Pohjoinen Hesperiankatu 15. Sisäänpääsymaksu 12 eur + PT maksu 15 eur

Mitä oma valmentaja maksaa?

Laadin yksilölliset ohjelmat asiakkaan toiveiden mukaisesti ja hinta räätälöityy sen mukaan.

Esimerkki hintoja:

TREENIOHJELMA 120 eur

RAVINTO OHJELMA + 1 KK KONSULTOINTI JA PÄIVITYKSET 150 eur

3 kk HENKILÖKOHTAINEN ETÄVALMENNUS 135 eur/ kk

MENTAALIVALMENNUS TAPAAMINEN 95 eur

 

VALMIIT VALMENNUSPAKETIT

3 kk Elämäni kuntoon valmennus

Valmennus tapaamisia 1 x kuukaudessa                         179 eur/ kk

Valmennus tapaamisia 2 x kuukaudessa                         259 eur/ kk

Valmennus tapaamisia 4 x kuukaudessa                         479 eur/ kk  

Valmennus tapaamisia 6 x kuukaudessa                         599 eur/ kk

Valmennus tapaamisia 8 x kuukaudessa                         759 eur/ kk

-       Sisältää tavoitetta tukevan ravinto- ja treeniohjelman (sali + hiit + spritti)

-       Treeniohjelmassa kuva ja videopankki liikkeistä

-       Tavoite ja motivaatio kartoitus

-       Toimivan viikkoraportointi systeemin

-       Valmennuksissa käytetään mentaalivalmennusta osana valmennusmuotoa. Mielen merkitys itsensä ja kokonaisuuden ymmärtämisessä on merkityksellinen

 

Valmennus on hyvä ajoittaa, aikaan jolloin henkisesti, fyysisesti ja taloudellisesti siihen on mahdollisuus. Näin myös tulokset ovat optimaalliset. 

Ennen ohjelmien saantia tulee maksaa ensimmäinen erä laskusta. Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Pyydä tarjous nora@teamnora.fi.

 

Menossa mukana